Text Size

Οι πρωτοβουλίες του ICC WOMEN HELLAS εν μέσω κορωνοϊού

Την  Παρασκευή 10 Απριλίου και ώρα 7:00μμ, το Cluster Arts & Culture  θα είναι live σε πάνελ με την Μαριλένα Κουτσούκου-Καλλιτσάντση, την Ελπίδα Βασιλειάδου και με συντονίστρια την Ειρήνη Νικολόπουλου από το instragram: @irenenikolopoulou.

Το Σάββατο 11/04 και ώρα 7:00μμ το Cluster της Ισότητας έχει προσκαλέσει την Μαρία Συρεγγέλα Γενική Γραμματέας Ισότητας και την Ψυχολόγο Τένια Μακρή , οι οποίες θα μιλήσουν για την αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας λόγω της αναγκαστικής πολύωρης συμβίωσης που επιβάλλουν τα μέτρα γιά την προστασία της υγείας μας.

Συντονίστρια της συζήτησης θα είναι η Χρυσαυγή Ατσιδάκου.

Παρακολουθείστε την ομιλία μέσα από τα social media του ICC WOMEN HELLAS στο facebook και στο instragram: @iccwomenhellas

Τέλος, την Κυριακή 12/04 και ώρα 7:00μμ θα μιλήσει η Ψυχολόγος Τένια Μακρή μέσω των social media του ICC WOMEN HELLAS στο Facebook και στο instragram: @iccwomenhellas, με συντονίστρια την Χρυσαυγή Ατσιδάκου.

 Η Ράνια Θρασκιά στις 3 ομιλίες της γιά την διαχείριση των προβλημάτων στην οικογένεια , στα προσωπικά και στις δουλειές μας λόγω της κρίσης με τον κορωνοιό. 

Τα αποτελέσματα παρακολούθησης των ομιλιών της Ράνιας Θρασιά στα social media, που έγιναν με πρωτοβουλία του ICC WOMEN HELLAS ήταν πολύ ενθαρρυντικά.

• περίπου14.000 άτομαπαρακολούθησαν τις ομιλίες της σε live, όπως και στα stories βίντεο live. Επίσης κάθε μέρα , αυξάνεται  όλο και περισσότερο ο αριθμός των ατόμων που παρακολουθεί σε on demand τις ομιλίες της Ράνιας.

 Follow τα social media του ICC WOMEN HELLAS στο facebook και στο instagram @iccwomenhellas και μην διστάζετε εκτός από το like την οποιαδήποτε διαδραστικότητα, όπως π.χ. σχόλια , ερωτήσεις και λοιπά που παίζουν μεγάλο ρόλο στην διάδοση του εγχειρήματος μας. Ακόμη με χαρά,  να προτείνετε 10 - 15 φίλες σας, να γίνουν followers.