Text Size

Χαιρετισμός

Αγαπητές φίλες και φίλοι , 

Σας καλωσορίζω  στο ICC Women Hellas και στην ιστοσελίδα μας όπου εδώ θα έχουμε  την ευκαιρία ν’ ανταλλάσουμε απόψεις και φυσικά να ενημερωνόμαστε για όλες τις δράσεις και  εκδηλώσεις του ΙCC όπως και του ICC Women! 

Πριν περίπου 7 μήνες ο Πέτρος ΔΟΥΚΑΣ ο άξιος πρόεδρος του ICC HELLAS μου έκανε την πρόταση να δημιουργήσουμε το ICC Women όπου και με όρισε Πρόεδρο. Δεν σας κρύβω ότι ενθουσιάστηκα και σκέφτηκα να λοιπόν μια ευκαιρία να συμβάλουμε κι εμείς σ’ αυτό το έργο αξιοποιώντας τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα για να κάνουμε καλύτερη την επόμενη μέρα της χώρα μας! 

Μπορούμε να κάνουμε πολλά αλλά βασικά να δημιουργήσουμε τις βάσεις ώστε οι επόμενες γενιές της Ελλάδας να περάσουν σε ένα υγιές περιβάλλον! 

Η δίκη μας συμμαχία μπορεί να χτίσει γερά θεμέλια αξιών για τις Ελληνίδες επιχειρηματίες και να γίνουμε σημείο αναφοράς σε όλες τις επιχειρηματίες της Ελλάδας αλλά και απανταχού! 
Οι αρχικοί μας στόχοι μας είναι : 

  • η ισόρροπη εκπροσώπηση των γυναικών στα ΔΣ του Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα.
  • η σύνδεση με εξέχουσες Ελληνίδες που ζουν στο εξωτερικό .
  • η βράβευση Ελληνίδων που έχουν να παρουσιάσουν ιδιαίτερα επιτεύγματα και τέλος
  • μια λίστα με εξέχουσες προσωπικότητες για μέλη του ICC Women! 

Είμαι σίγουρη ότι εμείς οι γυναίκες μπορούμε να κάνουμε μια Ελλάδα καλύτερη και δικαιότερη για τα παιδιά μας ! Το αξίζει η χώρα μας το αξίζουμε κι εμείς! 

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πέτρο αλλά και σε όλα τα κορίτσια μέλη μας που βοήθησαν μέχρι τώρα αυτήν την προσπάθεια! 

Περιμένω τις προτάσεις σας και να είστε βέβαιες ότι το ΙCC Women θα στηρίξει τις προσπάθειες όλων! 

Με εκτίμηση

Mαρίνα Γιαβρόγλου

Πρόεδρος ICC Women Hellas