Text Size

The New Era of Sustainable Finance, Tax and Investments 21-2-23

Συζητάμε για το Αύριο… Σήμερα…!

FINANCE  A 2

 

Σημαντική επιτυχία σημείωσε το συνέδριο που διοργανώθηκε από το ICC Women Hellas και το Finance Cluster με θέμα:

“The New Era of Sustainable Finance, Tax and Investments” την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 23, ώρα 16:30, στο Μέγαρο Καρατζά - Πλατεία Κοτζιά.

 

 

FINANCE  A 3Το συνέδριο άνοιξε με χαιρετισμό του ο Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ενώ απηύθυναν χαιρετισμό επίσης ο Πρόεδρος του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Καθηγητής κ. Γκίκας Χαρδούβελης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Βασιλική Λαζαράκου, ο Πρόεδρος της OPTIMA Bank κ. Γεώργιος Τανισκίδης, ο Πρόεδρος του ICC Hellas, κ. Πέτρος Δούκας και η Πρόεδρος του ICC Women Hellas, κα. Άννα Καμαρίδη.

Το συνέδριο συντόνισε η Επικεφαλής της ομάδας Οικονομικών, κα. Γιώτα Σταθάκου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εξαίρετους ομιλητές, Έλληνες και ξένους, που παρουσίασαν τις προτάσεις τους σε σχέση με τη βιώσιμη ανάπτυξη στις εξής θεματικές ενότητες και κράτησαν ψηλά το ενδιαφέρον των συνέδρων σε όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου:

  1. EU Sustainable Taxonomy
  2. ESG Investing and Funding
  3. ESG Business Transformation Strategy

Πρόεδροι, διευθύνοντες σύμβουλοι και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων παρουσίασαν τα επιχειρηματικά τους μοντέλα, τον στρατηγικό σχεδιασμό μετάβασής τους στην νέα εποχή και τις επενδυτικές προκλήσεις σε σχέση με την ανάπτυξη και βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, τα επενδυτικά κίνητρα, τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τις νομοθετικές πρωτοβουλίες.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας, οι οποίοι βοήθησαν στην άψογη διοργάνωση του Συνεδρίου και με την αρωγή τους μας έδωσαν την ώθηση για μια τόσο επιτυχημένη διοργάνωση.